ΑΣΤΡΑ

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις - Τετάρτη 28/12/2016

Γαβριέλα Αγησιλάου


Κριός
Σήμερα πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο του σε όλα όσα σε ευχαριστούν και σε ξεκουράζουν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου θα είναι πολλές με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Ταύρος
Σήμερα πρέπει να δραστηριοποιηθείς εντονότερα. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η Σελήνη στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Δίδυμοι
Σήμερα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός και διαλλακτικός με όλα και με όλους. Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Καρκίνος
Σήμερα οφείλεις να είσαι λογικός και αντικειμενικός σε αυτά που έχεις να αντιμετωπίσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Λέων
Σήμερα θα έχεις μία περίεργη μέρα να αντιμετωπίσεις, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί από τη μεριά σου ηρεμία και ωριμότητα για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Παρθενος
Σήμερα πρέπει να μην βιάζεσαι! Καλό είναι να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Ζυγός
Σήμερα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο και αποτελεσματικό, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Σκορπιός
Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε όλα όσα σου παρουσιαστούν. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Η μέρα θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου

Τοξότης
Σήμερα θα είσαι αποφασιστικός και θα πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί, αγαπητέ Τοξότη, να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου μέχρι το απόγευμα δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνισή σου. Μπορεί να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που δεν το έχεις εκτιμήσει σωστά.

Υδροχόος
Σήμερα θα είσαι πολύ τυχερός. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ανοίγει το δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια για να τα καταφέρεις. Μη δίνεις παραπάνω σημασία από όσο αξίζει στα λόγια κάποιων «φίλων» σου, γιατί στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα ζημιωθεί.

Ιχθείς
Σήμερα θα είσαι ήρεμος και θα έχεις μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Αξιοποίησε το χρόνο σου για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες, για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητα σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

 


Tags: Ημερήσιες, Αστρολογικές, Προβλέψεις, έρωτας, οικονομικά, Τετάρτη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)