ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Avon τιμά τις νεαρές γυναίκες σε όλον τον κόσμο με το κίμημα #Stand4Her

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Avon λανσάρει το κίνημα #Stand4Her και το μουσικό video των Icona Pop

    Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Avon λανσάρει το κίνημα #Stand4Her και το μουσικό video των Icona Pop

8 Μαρτίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια γυναίκες δεν καταφέρνουν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους λόγω οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εμποδίων που εμφανίζονται στο δρόμο τους. Παρά τη σκληρή πραγματικότητα, ορισμένες καταφέρνουν να καταρρίψουν τις δυσκολίες, να γκρεμίζουν τα στερεότυπα, να υποστηρίζουν και να ζήσουν τα όνειρα τους. Φέτος, στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Avon εξυμνεί αυτές τις φιλόδοξες γυναίκες που καταφέρνουν να αλλάξουν την τύχη τους, μέσω του κινήματος #Stand4Her, δηλώνοντας θερμός υποστηρικτής όλων των γυναικών στον κόσμο.

Το νέο παγκόσμιο κίνημα #Stand4Her παρουσιάζεται στο κοινό με ένα δυναμικό τραγούδι, το “All My Girls” των Icona Pop, καλώντας τις γυναίκες να «ενωθούν» σε έναν ιστότοπο, που φιλοξενεί ιστορίες επιτυχίας και προσωπικά επιτεύγματα ατρόμητων νεαρών γυναικών από διάφορες χώρες του κόσμου.
Το τραγούδι “All My Girls” ηχογραφήθηκε στη Στοκχόλμη, από το Σουηδικό electro-pop ντουέτο Icona Pop, που απαρτίζεται από την Caroline Hjelt και την Aino Jawo και είναι εμπνευσμένο από τις ιστορίες των κοριτσιών που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το ακατόρθωτο. Τόσο το τραγούδι, όσο και το video clip αποτελούν έναν ύμνο υποστήριξης και αναγνώρισης σε αυτά τα ατρόμητα κορίτσια που διαδίδουν εμπράκτως το μήνυμα της κοινωνικής αλλαγής.

Δείτε τις δυνατές ιστορίες νεαρών καλλιτεχνών, αθλητριών και άλλων γυναικών μαζί με το τραγούδι και το video clip στο stand4her.com.
Αυτές οι συγκινητικές και γεμάτες έμπνευση ιστορίες προέρχονται από υπέροχες γυναίκες, όπως η Evelina Cabrera, η 31χρονη από την Αργεντινή που μεγάλωσε σε άπορη οικογένεια και κατάφερε να γίνει προπονήτρια ποδοσφαίρου και ιδρύτρια της Argentinian Women's Football Association (AFFAR), αλλά και της πρώτης ομάδας τυφλών γυναικών του Buenos Aires, αλλά και η MC Soffia, μια 13χρονη ράπερ που έγινε γνωστή από τους ιδιαίτερους στίχους των τραγουδιών της, που χλευάζουν το ρατσισμό, βοηθώντας νεαρές γυναίκες από όλες τις φυλές να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους.

«Πιστεύουμε ότι όταν τα κορίτσια βλέπουν μια άλλη γυναίκα να αλλάζει κάτι στον κόσμο, εμπνέονται και παίρνουν κουράγιο και δύναμη, πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κι εκείνα το ίδιο», σχολιάζει η κ. Danielle Bibas, Επικεφαλής της Επικοινωνίας της Avon. «Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες γνωρίζουν καλά ότι έχουν το δικαίωμα να στοχεύουν ψηλά και δεν είναι μόνες
τους. Η υποστήριξη των γυναικών ισούται με ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η καμπάνια δίνει ζωή στην αποστολή που έχει η εταιρεία μας, να δημιουργήσει ένα κόσμο με περισσότερες δυναμικές γυναίκες. Και ένας κόσμος με δυναμικές γυναίκες είναι ένας καλύτερος κόσμος» καταλήγει η Danielle.


Για να γίνεις μέρος του #Stand4Her και να μάθεις περισσότερες αληθινές ιστορίες δύναμης, κάνε κλικ στο stand4her.com


Tags: Avon, ομορφιά