ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Ένα μπαρ στο Λονδίνο καλύφθηκε με αλουμινόχαρτο για χάρη του Margiela

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας ο ανατρεπτικός σχεδιαστής κάνει για ακόμα μια φορά την διαφορά.

    Στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας ο ανατρεπτικός σχεδιαστής κάνει για ακόμα μια φορά την διαφορά.

Μετά το επικό πάρτυ του περιοδικού Garage στο Rose Bar της Νέας Υόρκης με θεματική την ''Ασημί Περίοδο'' του Άντι Γουόρχολ, η επιρροή του πατέρα της Pop Art, μεταφέρθηκε και στο Λονδίνο.

Ο οίκος Maison Margiela παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας , στο μπαρ The Running Horse στο Μέιφερ και   για τις ανάγκες της επίδειξης μεταμόρφωσε τον χώρο, καλύπτοντάς κάθε γωνιά -από τις καρέκλες μέχρι το τζάκι- με αλουμινόχαρτο, ως αναφορά στον αλουμινένιο διάκοσμο του διάσημου στούντιο του Άντι Γουόρχολ,«Factory».

Τα μοντέλα στήθηκαν διάσπαρτα μέσα στο χώρο και όσο οι καλεσμένοι απολάμβαναν μπύρα, απολάμβαναν την συλλογή το styling της οποίας επιμελήθηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dazed, Ρόμπι Σπένσερ.  Όλο το κόνσεπτ είχε ρετρο-φουτουριστικές αναφορές, ενώ ένα από τα looks ήταν εμπνευσμένο από την εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ και στην εξοχική της ενδυμασία με μαντίλι στο κεφάλι και γαλότσες, το οποίο εδώ μεταμορφώθηκε ανάλογα. Εκτός από τη συλλογή, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να αποκτήσουν μια περιορισμένη έκδοση t-shirt που δημιουργήθηκε με διπλή επεξεργασία αλουμινόχαρτου, σχετικό με το θέμα της κολεξιόν.

 


Tags: Martin Margiela, fashion show, fashion week, Λονδίνο, εβδομάδα μόδας