ΜΑΛΛΙΑ

H Emma Stone δείχνει το δρόμο προς την περμανάντ

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Είσαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο beauty comeback των τελευταίων ετών;

    Είσαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο beauty comeback των τελευταίων ετών;

Άλλο ένα 80s trend βρίσκεται στο κατώφλι μας και αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι που το βλέπαμε να έρχεται αλλά κάναμε πως δεν υπάρχει. Ο πάλαι ποτέ εφιάλτης της περμανάντ είναι εδώ, αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Και αφού η Emma Stone εγκρίνει, δεν έχουμε κανέναν λόγο να διαφωνήσουμε.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την επί σειρά ετών make up artist της Rachel Goodwin με τυλιγμένα τα μαλλιά της σε ρολλά προς εφαρμογή περμανάντ. Όπως μάλιστα έγραψε και η Goodwin στον instagram λογαριασμό της, "Μερικοί φίλοι κάνουν τατουάζ, εμείς κάνουμε περμανάντ! Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι επέστρεψε, αλλά ότι δεν είναι σαν την περμανάντ της γιαγιάς σας!". 

Και η εικόνα το αποδεικνύει, καθώς το οπτικό αποτέλεσμα είναι πιο κοντά στα beach waves και τα όμορφα κυματιστά μαλλιά που ως δια μαγείας αποκτούμε τους καλοκαιρινούς μήνες, παρά σε ότι θυμόμαστε μέχρι σήμερα για την περμανάντ. Οι ειδικοί λένε πως αν τα μαλλιά σας είναι βαριά και ίσια, ίσως μια νέας τεχνολογίας περμανάντ είναι αυτό που χρειάζεστε. Είσαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο beauty comeback των τελευταίων ετών;

 

 


Tags: Emma Stone, perm, περμανάντ