ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου


  • Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για τον τελικό του Star Κύπρος επέλεξε δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου της φίλου Gregory Morfi

    Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για τον τελικό του Star Κύπρος επέλεξε δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου της φίλου Gregory Morfi

Μετά από τρεις μήνες και αρκετά lives η μεγάλη βραδιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία και Star Kypros 2016, τη Έλενα Τσιελεπή. Αυτή όμως που σε κάθε live έκλεβε την παράσταση ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια του Star Kύπρος 2016, Kωνσταντίνα Ευριπίδου. Για το μεγάλο τελικό η παρουσιάστρια άλλαξε 3 φορές κλέβοντας τις εντυπώσεις κερδίζοντας συνεχώς θετικά σχόλια.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για τον τελικό του Star Κύπρος επέλεξε δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου της φίλου Gregory Morfi.

Η πρώτη δημιουργία που επέλεξε ήταν one shoulder μάξι φόρεμα σε χρυσό χρώμα που την κολάκευε ιδιαίτερα, στη συνέχεια άλλαξε και εμφανίστηκε στη σκηνή με μια πιο αποκαλυπτική δημιουργία, ένα μάξι αμάνικο μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από διαφάνειες.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέλεξε να "κλείσει" τη βραδιά με ακόμα μια λαμπερή δημιουργία Gregory Morfi, με ασημένιο τοπ και άσπρη διάφανη μάξι φούστα A-line.

 


Tags: Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τελικός, Star Κύπρος, δημιουργίες Gregory Morfi, μόδα, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)