ΜΑΛΛΙΑ

Aνανεώστε το χρώμα των μαλλιών σας ανάμεσα στις βαφές με ένα προϊόν

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Η θεραπεία λάμψης που θα λειτουργήσει σαν φωτογραφικό φίλτρο για τα βαμμένα σας μαλλιά

    Η θεραπεία λάμψης που θα λειτουργήσει σαν φωτογραφικό φίλτρο για τα βαμμένα σας μαλλιά

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πόσο όμορφο και έντονο φαίνεται το χρώμα των μαλλιών σας με τα διάφορα φίλτρα στα social media. H Bumble & Bumble εμπνέεται από αυτό και δημιουργεί το πρώτο προϊόν που λειτουργεί σαν "φίλτρο" για τα βαμμένα μαλλιά στην πραγματική ζωή.

Η θεραπεία λάμψης Bb Color Gloss ενισχύει άμεσα την απόχρωση των μαλλιών, χαρίζοντας της νέα διάσταση, ζωντάνια και πρισματική λάμψη που διαρκεί έως και τρία λουσίματα. Με μία από τις 5 αποχρώσεις (διάφανο, ψυχρό ξανθό, ζεστό ξανθό, κόκκινο και καστανό) μπορείτε να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας ανάμεσα στις επισκέψεις για βαφή στο κομμωτήριο, ή όποτε έχετε ανάγκη για ένα boost λάμψης, όπως πριν από μια βραδινή έξοδο. 

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Ανακινήστε και εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά. Αφήστε το για 20 λεπτά (μόνο 4 λεπτά το ψυχρό ξανθό) και στη συνέχεια ξεπλύνετε, συνεχίζοντας με το σαμπουάν σας. Έχοντας στη σύνθεσή του το σύμπλεγμα σιλικονών Slip Mix και S-Complex με Argan Oil, τα μαλλιά παραμένουν ταυτόχρονα λεία και απαλά.


Tags: βαμμένα μαλλιά, Bumble & Bumble