ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Aυτές είναι οι τσάντες που θα κρατάμε το 2018

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Χαρτοφύλακας: Η τσάντα σε αυτό το ιδιαίτερο σχήμα θα ξεχωρίσει την νέα σεζόν ολοκληρώνοντας όλα σου τα σύνολα.

    Χαρτοφύλακας: Η τσάντα σε αυτό το ιδιαίτερο σχήμα θα ξεχωρίσει την νέα σεζόν ολοκληρώνοντας όλα σου τα σύνολα.

Θα συμφωνήσετε πως όλες οι γυναίκες έχουμε αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ, και αυτό δεν είναι άλλο από τις τσάντες. Όσο και να έχουμε αδυναμία στα ρούχα μας η σωστή τσάντα μπορεί να αναδείξει ακόμη και το πιο «βαρετό» μας ρούχο. Αν θες να μάθεις πρώτη ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν σε 6 μήνες και ποιες τσάντες θα κρατάμε όλες τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Από παλ αποχρώσεις στα χρώματα του παγωτού, μίνι τσάντες, retro logos μέχρι τσάντες ιδιαίτερα σχήματα εμείς σου παρουσιάζουμε τις πιο hot τσάντες της επόμενης σεζόν. Κάπου εκεί θα βρείς αυτή που θα μπεί στην θέση ένα στο wish list σου

 

  • Woven fabrication: Aυτή η ξεχωριστή υφή που όλες μας έχουμε συνδυάσει με το brand Bottega Veneta θα κυριαρχήσει στις επιλογές μας την νέα σεζόν.

  • Τan χρώμα: Μια απόχρωση που κυριάρχησε τον χειμώνα στα ρούχα μας θα ντύσει και τις αγαπημένες μας τσάντες αφού οι οίκοι αποφάσισαν πως θα είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν.

  • Παστέλ αποχρώσεις: Τα χρώματα του παγωτού αλλά και του ουράνιου τόξου στην παλ εκδοχή τους θα κυριαρχήσουν σε μικρές όμορφες τσάντες.

  • Retro logo: Οι τσάντες που κυριάρχησαν την δεκαετία του 90’ έρχονται να κλέψουν την παράσταση και αυτή την σεζόν. Logo και ρετρό αισθητική στις τσάντες που είμαι σίγουρη είτε θα ξεθάψουμε από την γκαρνταρόμπα είτε θα αγοράσουμε.

Tags: τσάντες, 2018

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)