ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Έλαμψε η Έβελυν στα #mma16

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Στην πρώτη της εμφάνιση η Έβελυν επέλεξε πλεκτό φόρεμα με crochet λεπτομέρειες embroider με sequins από την couture συλλογή που ετοιμάζουν οι σχεδιαστές.

  Στην πρώτη της εμφάνιση η Έβελυν επέλεξε πλεκτό φόρεμα με crochet λεπτομέρειες embroider με sequins από την couture συλλογή που ετοιμάζουν οι σχεδιαστές.

 • Σέξι βελούδινο φόρεμα εμπνευσμένο από την prêt-a-porter συλλογή Fall/Winter 2016 των σχεδιαστών, με λεπτομέρειες και κρόσσια που έγινε αποκλειστικά για την Έβελυν Καζαντζόγλου και τα MAD Awards.

  Σέξι βελούδινο φόρεμα εμπνευσμένο από την prêt-a-porter συλλογή Fall/Winter 2016 των σχεδιαστών, με λεπτομέρειες και κρόσσια που έγινε αποκλειστικά για την Έβελυν Καζαντζόγλου και τα MAD Awards.

 • Χειροποίητο metallic knit φόρεμα επέλεξε για την τρίτη της εμφάνιση με silk μεταλλικό τούλι και έντονους ώμους από την haute couture συλλογή τους.

  Χειροποίητο metallic knit φόρεμα επέλεξε για την τρίτη της εμφάνιση με silk μεταλλικό τούλι και έντονους ώμους από την haute couture συλλογή τους.

 • Στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε ένα μεταλλικό kint mermaid φόρεμα με cutouts σε πράσινο/silver απόχρωση.

  Στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε ένα μεταλλικό kint mermaid φόρεμα με cutouts σε πράσινο/silver απόχρωση.

 • Στο κόκκινο χαλί η Έβελυν επέλεξε να φορέσει NatarGeorgiou διαφανές polka dots tulle φόρεμα συνδυασμένο με crochet bomber jacket

  Στο κόκκινο χαλί η Έβελυν επέλεξε να φορέσει NatarGeorgiou διαφανές polka dots tulle φόρεμα συνδυασμένο με crochet bomber jacket

Χθές βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα Μad Music Awards by Cytamobile-Vodafone με παρουσιαστές την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Θέμη Γεωργαντά. Η Έβελυν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά με τις 5 made to measure δημιουργίες από τους σχεδιαστές NatarGeorgiou. Εντυπωσιακές δημιουργίες από το σχεδιαστικό δίδυμο που αγαπάει το kint.

Στην πρώτη της εμφάνιση η Έβελυν επέλεξε ένα πλεκτό φόρεμα με crochet λεπτομέρειες embroider με sequins από την haute couture συλλογή που ετοιμάζουν οι σχεδιαστές. Αργότερα επέλεξε ένα σέξι βελούδινο φόρεμα εμπνευσμένο από την prêt-a-porter συλλογή Fall/Winter 2016 των σχεδιαστών, με λεπτομέρειες και κρόσσια που έγινε αποκλειστικά για την Έβελυν Καζαντζόγλου και τα MAD Awards.

Χειροποίητο metallic knit φόρεμα επέλεξε για την τρίτη της εμφάνιση με silk μεταλλικό τούλι και έντονους ώμους από την haute couture συλλογή τους. Σε feminine A line γραμμή αυτή την φορά, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα πιο masculine χρώματα όπως είναι το silver, green/gold και μαύρο.
Στην τελευταία της εμφάνιση επέλεξε ένα μεταλλικό kint mermaid φόρεμα με cutouts σε πράσινο/silver απόχρωση. Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με γόβες και over the knee μπότες.

Στο κόκκινο χαλί η Έβελυν επέλεξε να φορέσει NatarGeorgiou διαφανές polka dots tulle φόρεμα, συνδυασμένο με crochet bomber jacket κάνοντας μία απο τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς και λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές.

 Δείτε επίσης εδώ τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς.

 Δείτε εδώ την σέξι εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Δείτε εδώ ποιο hot couple alert αντιληφθήκαμε στα βραβεία


Tags: Έβελυν Καζαντζόγλου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)