ΟΜΟΡΦΙΑ

Αν επενδύσετε σε ένα προϊόν τον Ιανουάριο, ας είναι αυτό

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Ο ορός Advance Genifique της Lancôme γίνεται ολοένα και πιο αποτελεσματικός, μήνα με το μήνα

    Ο ορός Advance Genifique της Lancôme γίνεται ολοένα και πιο αποτελεσματικός, μήνα με το μήνα

Πριν από έναν χρόνο η Lancôme έθεσε στον εαυτό της το «Στοίχημα Του Ενός Έτους», μια τεράστια πρόκληση για τον χώρο της ομορφιάς με τη μορφή μιας κλινικής δοκιμής, η οποία έλαβε χώρα σε περίοδο δώδεκα μηνών και είχε ως στόχο την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της  μακροχρόνιας χρήσης του Advanced Génifique. Ο εμβληματικός ορός της Lancôme, με σύνθεση που παραμένει αναλλοίωτη από το 2013, εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης ομορφιάς για πάνω από 25 εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μολονότι τα εξαιρετικά οφέλη του Advanced Génifique για την επιδερμίδα είχαν ήδη επιβεβαιωθεί για μία εβδομάδα, έναν μήνα και τρεις μήνες χρήσης, τα αποτελέσματα της πιο μακροπρόθεσμης χρήσης του δεν είχαν μελετηθεί ακόμη. Κι αυτό που ήρθε στο φως ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον: μετά το πέρας των δώδεκα μηνών, ο Advanced Génifique, όχι μόνο συνεχίζει να εξασφαλίζει μοναδική αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά τους κύριους δείκτες της ορατά νεανικής επιδερμίδας (λάμψη, λεία υφή και απαλότητα, όψη λεπτών γραμμών), αλλά επίσης η αποτελεσματικότητά του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο μετο πέρασμα των μηνών.

Στην έρευνα συμμετείχαν εξήντα έξι γυναίκες κάθε τύπου επιδερμίδας, με λεπτές γραμμές, θαμπάδα, σημάδια γήρανσης, και απώλεια ελαστικότητας, οι οποίες εφάρμοσαν τον Advanced Génifique δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, για ένα έτος, υπό την επίβλεψη έμπειρων ειδικών. Η μελέτη και η εκ των υστέρων παρακολούθηση των συμμετεχόντων ατόμων διενεργήθηκαν από ανεξάρτητους δερματολόγους, σύμφωνα μετα πρωτόκολλα και τις εγκεκριμένες, καθιερωμένες κλίμακες. Οι δερματολόγοι προέβησαν στην οπτική και απτική παρατήρηση των αλλαγών που υπέστη η επιδερμίδα όσον αφορά στη λάμψη, απαλότητα, υφή και λεπτές γραμμές. Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε επιστημονική αξιολόγηση των εν λόγω παρατηρήσεων.

Το πόρισμα ήταν το εξής: ο ορός όχι μόνο βελτιώνει σημαντικά τους δείκτες νεανικότητας της επιδερμίδας, αλλά επίσης παρουσιάζει αυξανόμενη αποτελεσματικότητα με την πάροδο του χρόνου. Ένα χρόνο μετά οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δεν έδειχναν ούτε μια μέρα μεγαλύτερες!


Tags: Lanocme, ορός, αντιγήρανση