ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

6 τσάντες σε φανταστικά χρώματα που θα λατρέψεις!

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Αφήστε για λίγο την κλασσική μαύρη τσάντα σας και επενδύστε στα έντονα χρώματα που θα χαρίσουν φως στο χειμερινό σύνολό σας.

    Αφήστε για λίγο την κλασσική μαύρη τσάντα σας και επενδύστε στα έντονα χρώματα που θα χαρίσουν φως στο χειμερινό σύνολό σας.

Δεν μας αρκεί ο μουντός καιρός, έχουμε να ανταγωνιστούμε και τα σκούρα σύνολα του χειμώνα... Όσο κι αν μας έχει κουράσει το τρίδυμο μαύρο-μπλε-γκρι πάντα εκεί καταλήγουμε όταν πρόκειται για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Είτε μας φαίνεται δύσκολο να υιοθετήσουμε μια χρωματιστή παλέτα όταν οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν είτε γιατί προτιμάμε να επενδύουμε σε πιο κλασσικά κομμμάτια, εμείς βρήκαμε το μυστικό που θα χαρίσει μια ''αισιόδοξη'' νότα στο ντύσιμό σας.

Μια τσάντα σε φανταχτερό χρώμα είναι η ''επένδυση'' που θα φωτίσει το look σας και ένας καλός λόγος για να μην ξοδέψετε πολλά σε διαφορετικά κομμάτια που το πιθανό είναι να μην φορέσετε αρκετά.

Ανακατέψαμε λοιπόν την αγορά και ξεχωρίσαμε 6 σούπερ επιλογές για όλα τα βαλάντια που θα σας πείσουν να δοκιμάσετε μια φούξια, κίτρινη ή πράσινη τσάντα με το σκουρόχρωμο σύνολό σας.

Mango €19,99

Gucci €1690

Zara €15,99

Simon Miller €635 net-a-porter.com

KOORELOO €620 

Topshop €38,00 

 


Tags: τσάντα, αγορά, shopping

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)