ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι μαγικές σταγόνες της Lancôme και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε για σμίλευση του προσώπου

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τέλειο strobing, highlighting, contouring, και bronzing με τις Custom Glow Drops

    Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τέλειο strobing, highlighting, contouring, και bronzing με τις Custom Glow Drops

Μετά το Teint Idole Ultra Wear Stick, η Lancôme εξελίσσει περαιτέρω το εξατομικευμένο μακιγιάζ με τα Custom Glow Drops, τα νέα ευέλικτα highlighters με την υψηλή περιεκτικότητα σε περλέ χρωστικές, για strobing, highlighting, contouring, και bronzing. Οι limited edition υγρές σταγόνες κυκλοφορούν σε 4 αποχρώσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δύο τρόπους. Για ένα πιο φυσικό look και για να δώσετε στην επιδερμίδα σας όμορφη, ηλιοκαμμένη λάμψη, αναμείξτε μια σταγόνα των Custom Glow Drops με το foundation σας. Αν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφαρμόστε ταμποναριστά μια σταγόνα απευθείας στην επιδερμίδα σας και δουλέψτε το προϊόν, κάνοντας highlighting ή/και contouring, ανάλογα πόσο τολμηρό θέλετε το μακιγιάζ σας!

 

 

 

Champagne Glow και Rose Glow

Για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας με μια λάμψη φρεσκάδας, το Champagne Glow είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation σας για φυσικό αποτέλεσμα ή χρησιμοποιήστε το απευθείας στην επιδερμίδα για λαμπερό strobing, εφαρμόζοντάς το στην κορυφή των ζυγωματικών, στη ράχη της μύτης, και στην καμπύλη του άνω χείλους.

- Για να τονίσετε το περίγραμμα του προσώπου σας και να χαρίσετε περισσότερη ζεστασιά στην επιδερμίδα, το Rose Glow είναι η ιδανική λύση. Αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation για ένα ελαφρώς ρόδινο αποτέλεσμα. Για τις πιο σκούρες επιδερμίδες, χρησιμοποιήστε το Rose Glow σαν highlighter.

 

 

Golden Glow και Bronze Glow

- Αν επιθυμείτε μια πιο ζεστή πινελιά, το Golden Glow είναι ό,τι καλύτερο για bronzing. Αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation σας για ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

- Για να σμιλεύσετε το πρόσωπο σας, το Bronze Glow είναι η κατάλληλη απόχρωση. Αν έχετε πιο σκούρα επιδερμίδα, αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation σας για φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ αν έχετε κανονική ή πιο ανοιχτόχρωμη, με το Bronze Glow θα επιτύχετε ένα κομψό contouring.


Tags: Lancôme, highlighter, contouring