NEWS

Μαρία Μιχαήλ: «Ανυπομονούμε για τον ερχομό του μωρού μας»

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Όσα αποκάλυψε στις Τηλεώρες!

    Όσα αποκάλυψε στις Τηλεώρες!

Μπορεί να είναι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά, η Μαρία Μιχαήλ δεν έχει σταματήσει τα γυρίσματα για τους «9 Μήνες». Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στις Τηλεώρες! Η ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την Μαρίνα και το μυστήριο της εξαφάνισής της, τον σύζυγό της Χάρη Κκολό και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους!

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «9 μηνές»;
Η Μαρίνα έχει περάσει πολλά και έχει μείνει έγκυος αλλά δεν ξέρει ποιού είναι το παιδί. Αγχώνεται γιατί θέλει να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγμα και δεν ξέρει αν μπορεί να φορτώσει το παιδί στον Μάνο. Μετά από μια μεγάλη περιπέτεια και μια καταδίωξη η Μαρίνα φεύγει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω!

Θα βρεθεί η Μαρίνα;
Θα εμφανιστεί ναι. Δεν πέθανε, ούτε τη σκότωσε κανείς. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή στην κόρη της και θα εξηγήσει το λόγο που έφυγε.

Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από την εξαφάνιση;
Είναι μια δική της απόφαση τελικά, γιατί βλέπει ότι την καταδιώκουν και φυσικά έχει δει το όπλο του Κυριακού και όλη του την επικίνδυνη συμπεριφορά του. Επίσης η Σοφία προσπάθησε να την χτυπήσει με το αμάξι και όλα αυτά την έχουν κάνει να φοβάται πάρα πολύ για τη ζωή της και έτσι εξαφανίζεται μέχρι να βρει πάλι τον εαυτό της.

Θα επιστρέψει σύντομα ή ήταν ένα τέχνασμα για να σε απομακρύνουν από την υπόθεση, λόγω εγκυμοσύνης;
Όχι, αντιθέτως έχω σκηνές ακόμη και τώρα που είμαι στον μήνα μου. Έκανα γυρίσματα μέχρι έξι μηνών και το καλύπταμε. Δεν ήταν τρόπος να με απομακρύνουν, ήθελαν πολύ να βρίσκομαι στα γυρίσματα, αλλά στη συνέχεια υπήρχε φόβος λόγω της εγκυμοσύνης, οπότε έκανα ό,τι μπορούσα, γιατί δεν άντεχα τα 12ωρα γυρίσματα. Οπότε για την ασφάλεια όλων έκανα λίγα πράγματα μέχρι να γεννήσω.

Για πρώτη φορά βρίσκεστε κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με το σύζυγό σου, Χάρη Κκολό; Παρακολουθείτε ο ένας τη σειρά του άλλου;
Να σου πω την αλήθεια τώρα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, γιατί κοιμάμαι πολύ νωρίς και δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, αν και θέλω πολύ. Όμως παλαιότερα που δουλεύαμε σε διαφορετικά κανάλια βλέπαμε τις σειρές μας και δίναμε συμβουλές.

Είναι αυστηρός κριτής απέναντί σου και εσύ σε εκείνον;
Είναι αυστηρός και εγώ είμαι αυστηρή θα έλεγα. Όμως αυτός είναι ο πιο σωστός κριτής για μένα, καθώς δεν φοβάται να μου πει οτιδήποτε και να με συμβουλέψει με τον τρόπο του.

Ποιο είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας για ένα γάμο;
Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό! Θα έλεγα απλά η αγάπη. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης η εμπιστοσύνη και το ζευγάρι να περνά καλά!

Ζηλεύεις καθόλου τον Χάρη, καθώς θεωρείται από τους ομορφότερους ηθοποιούς στην Κύπρο;
Όχι δεν ζηλεύω ούτε ζήλευα ποτέ. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας και ξέρω ότι αρέσει, όπως και εκείνος ξέρει ότι και εγώ αρέσω. Είναι κάτι που το έχουμε ζήσει πολλά χρόνια και το έχουμε ξεπεράσει.

Μιας και είστε δύο πρόσωπα αναγνωρίσιμα σας έχουνε φέρει ποτέ ο κόσμος σε δύσκολη θέση;
Σε δύσκολη θέση όχι. Συνήθως γελάμε αν συμβεί κάποιο παράξενο περιστατικό. Το αντιμετωπίζουμε αστεία δηλαδή.

Ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού να φανταστώ
Ε ναι, όπως όλοι! Μακάρι να πάνε όλα καλά

Η κόρη σας τι λέει για τον ερχομό του μωρού;
Η κορούλα μας ξετρελάθηκε όταν το έμαθε.

Έχεις κάνει ακραία πράγματα στην καριέρα σου, όπως όταν ξύρισες το κεφάλι σου! Θα το ξαναέκανες;
Ναι θα το έκανα πάλι αν το απαιτούσε ο ρόλος! Μ'αρέσει ο ρόλος να βγαίνει όσο πιο αληθοφανής γίνεται. Δηλαδή δεν θα μπορούσα να βγω με μια περούκα και ένα σάλι. Γενικώς προσπαθώ από θέμα υποκριτικής να βγει όσο πιο αληθοφανές γίνεται, καθώς σέβομαι τον θεατή. Και εμείς προσπαθούμε να δώσουμε την αλήθεια και την πραγματική διάσταση των χαρακτήρων.

Έχει ανέβει ο πήχης στην κυπριακή τηλεόραση;
Ναι έχει ανέβει πολύ, ειδικά με τα σενάρια που έρχονται τα τελευταία χρόνια, που έχουν πολύ ψωμί για εμάς τους ηθοποιούς. Δηλαδή στο ρόλο μου δεν βρήκα ούτε μια στιγμή που είπα, αυτό δεν θα το έλεγε η Μαρίνα. Υπάρχει μια τρομερή συνέπεια σε κάθε ρόλο της σειράς.

Πιστεύεις οπότε έκανε καλό η σύμπραξη με παραγωγές από την Ελλάδα;
Ναι έκανε πολύ καλό και στους Κύπριους ηθοποιούς αλλά και στους Ελλαδίτες που μπορούν να έρθουν να δουλέψουν στην Κύπρο!