ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο ιδανικός συνδυασμός μακιγιάζ + μαλλιά που θέλουμε να κάνουμε τις γιορτές

Δέσποινα Ισοπούλου


  • O Elie Saab μας έδειξε το τέλειο εορταστικό beauty combo

    O Elie Saab μας έδειξε το τέλειο εορταστικό beauty combo

Oι γιορτές πλησιάζουν και εμείς έχουμε βρει ήδη έναν αγαπημένο συνδυασμό μακιγιάζ και χτενίσματος που θα εφαρμόσουμε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Η ιδέα έρχεται από το fashion show του Elie Saab και ενώ η πρώτη σκέψη είναι "άλλος ένας συνδυασμός σινιόν με smokey eyes", στην ουσία υπάρχουν οι ξεχωριστές εκείνες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ο Tom Pecheux ήταν ο make up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, δημιουργώντας ένα ονειρικό αλλά και σέξι αποτέλεσμα. Για αρχή χρησιμοποιήσε μαύρο μολύβι στο μέσα κατω βλέφαρο, μαύρο gel eyeliner κοντά στις βλεφαρίδες και μάσκαρα. Στη συνέχεια δημιούργησε smokey μάτια απλώνοντας μαύρο μολύβι, ενισχυμένο από πάνω με μαύρη σκιά. 

Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι ο Pecheux χρησιμοποίησε δυο διαφορετικά χρώματα γκλίτερ. Το πρώτο ήταν ένα antique χρυσό pigment σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και γύρω από τις κάτω βλεφαρίδες. Το δεύτερο ήταν το M.A.C. 3D Silver Reflects, ένα ολογραφικό γκλίτερ με το οποίο χρωμάτισε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών μέχρι και τα κόκαλα στα μήλα, σαν εναλλακτικό highlighter. 

Tο σινιόν του hairstylist Orlando Pita δεν ήταν μια συνηθισμένη sleek εκδοχή, αλλά αντίθετα είχε όγκο, τόσο όσο να φαίνεται μοντέρνο και όχι ρετρό. Αυτό αφενός επιτεύχθηκε με το γεγονός ότι τα μαλλιά δουλεύτηκαν προς τα πίσω με τα δάχτυλα, αφετέρου με το ότι δεν πιάστηκαν σε κοτσίδα πριν γυρίσουν σε κότσο -η κοτσίδα τραβάει τα μαλλιά και έτσι αυτά κολλάνε στο κεφάλι. 

Το καλύτερο, όμως, εφέ ήταν στο δέσιμο, καθώς οι άκρες δεν τυλίχτηκαν σε bun όλες μαζί, αλλά κάθε μια ξεχωριστά πιάστηκε με τσιμπιδάκι, χαρίζοντας ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα. 


Tags: Elie Saab, Christmas 2017 beauty

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)