Γλυκά

Επιμέλεια: Νικολέτα Μακρυωνίτου

«Μπισκότα» καρύδας με 2 υλικά


  • Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος

    Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος

Μερίδες: 30 μπισκότα Προετοιμασία: 10' Χρόνος: 15'

Υλικά

1½ φλιτζ. γάλα ζαχαρούχο
3 φλιτζ. ινδοκάρυδο

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C. Επενδύουμε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αναμειγνύουμε καλά τα δύο υλικά. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ακουμπάμε στο ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.

Ψήνουμε τα «μπισκότα» στον φούρνο για περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να χρυσίσουν. Τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα όσο είναι ακόμα ζεστά. Τα σερβίρουμε μόλις κρυώσουν.

 

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr


Tags: γλυκά, μπισκότα, γαστρονόμος, συνταγές