ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

H Gigi Hadid μας δείχνει τη νέα τάση στα τζιν, αλλά δεν είμαστε σίγουρες πως μας κολακεύει...

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Είστε έτοιμες ν' ακολουθήσετε τη νέα τάση;

    Είστε έτοιμες ν' ακολουθήσετε τη νέα τάση;

Η νέα τάση στο ντένιμ ακούει στο όνομα ''Flip Jeans'' και με το που το φόρεσε η Gigi Hadid ήμασταν σίγουρες πως θα γινόταν το νέο must have κομμάτι των ''it'' girls. Και δεν πέσαμε έξω.

Εμπνευσμένο από τα 80s -τότε που τα κορίτσια φορούσαν τα  τα τζιν των αγοριών τους και τα δίπλωναν στην μέση για να τους κάνουν- το νέο στυλ, που λάνσαρε πρώτο το Jean Atelier, ένα brand που ίδρυσαν οι Jerome Dahan και Noam Hanoch, έχει ήδη γίνει old out. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως είναι θέμα χρόνου να το δούμε σε αλυσίδες ''γρήγορης ένδυσης'' και να το συμπεριλάβουμε στις αγορές μας. Ή μήπως όχι;

Elsa Hosk

Η αλήθεια είναι πως, όπως γίνεται και με τόσα άλλα ''άσχημα'' κομμάτια στη μόδα -πάρτε για παράδειγμα τα clocs ή της UGG Boots- τα διάσημα κορίτσια, μας έδειξαν πως να το φορέσουμε μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram και μας έκαναν να αλλάξουμε την αρχική μας γνώμη. Η Gigi Hadid και η Elsa Hosk '' συναντήθηκαν''  στιλιστικά φορώντας το με το ίδιο ακριβώς μαύρο κορμάκι, ενώ πιο cool προτάσεις μας έδωσαν η Rosie Huntington Whiteley που συνδύασε το τζιν της με T-shirt Gucci και η Olivia Culpo.

Rosie Huntington Whiteley

Olivia Culpo

 


Tags: jeans, Gigi Hadid, Instagram, τάση, στυλ, τζιν

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)