ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Δείτε εδώ όλη την συλλογή Kenzo x H&M

Η&Μ x Kenzo: Αποκαλύφτηκε όλη η συλλογή

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Δείτε εδώ όλη την συλλογή

    Δείτε εδώ όλη την συλλογή

Επιτέλους αποκαλύφθηκε  όλη η συλλογή Η&M x Κenzo που περιμέναμε με ανυπομονησία.  Μια συνεργασία που όλοι περιμένουμε και αναμένεται να γίνει sold out σε λίγες μόνο ώρες. Tο lookbook της συλλογής Kenzo x H&M περιλαμβάνει μια επιλογή βασικών looks από τη συνεργασία με το σχεδιαστικό δίδυμο στην οποία πρωταγωνιστεί ένα πολυσχιδές καστ ταλαντούχων, παθιασμένων και δημιουργικών πρεσβευτών, καθένας από τους οποίους εκφράζει με στυλ την μοναδικότητα και τις αξίες τους.

Οι πρεσβευτές που εμφανίζονται στο lookbook είναι: η συγγραφέας και ακτιβίστρια Amy Sall, o φωτογράφος Youngjun Koo, η καλλιτέχνης και dj Juliana Huxtable , η fashion editor Ηarriet Varney, η make up artist Ιsamaya Ffrench , η καλλιτέχνης Ιngrid , η μουσικός Anna of the North, το μοντέλο και ράπερ Lelf , καθώς και τα μοντέλα Mae Lapres, Ηao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas, και Pierre Painchaud.

H συλλογή Kenzo x Η&M θα είναι διαθέσιμη σε 250 καταστήματα παγκοσμίως καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα από τις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε ολόκληρη την συλλογή εδώ.


Tags: Η&Μ, συλλογή, Kenzo

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)