ΟΜΟΡΦΙΑ

Πείτε ναι στην εξατομικευμένη περιποίηση με αυτά τα νέα boosters

Δέσποινα Ισοπούλου


  • H Frezyderm απαντά στις ανάγκες εξατομικευμένης περιποίησης της επιδερμίδας με 14 διαφορετικά και στοχευμένα booster

    H Frezyderm απαντά στις ανάγκες εξατομικευμένης περιποίησης της επιδερμίδας με 14 διαφορετικά και στοχευμένα booster

Αφού δεν έχουμε όλες τις ίδιες ανάγκες, γιατί να χρησιμοποιούμε τα ίδια προϊόντα; H Frezyderm απαντά στις ανάγκες εξατομικευμένης περιποίησης της επιδερμίδας με 14 διαφορετικά και στοχευμένα booster, που μπορούν να συνδυαστούν με την καθημερινή σας κρέμα και να δημιουργήσετε τα δικά σας πρωτόκολλα ομορφιάς. 

Τόσο οι ενδογενείς όσο και οι εξωγενείς παράγοντες διαταράσσουν την υγεία του δέρματος και δημιουργούν έκτακτες ανάγκες φροντίδας. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο πως οι γυναίκες τις ίδιας ηλικίας αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα στην επιδερμίδα τους. Ενώ άλλες μπορεί να παραπονιούνται για ρυτίδες, κάποιες πιθανώς να αντιμετωπίζουν χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου.

Με τη σειρά Cream Boosters Velvet Concentrate μπορείτε να επιλέξετε τη δράση που επιθυμείτε και να ενισχύσετε την καθημερινή σας κρέμα περιποίησης. Κάθε μια από τις 14 υπερσυμπυκωμένες συνθέσεις διαθέτει μια στοχευμένη δράση, από γέμισμα ρυτίδων και αναδόμηση μέχρι λιπόλυση, σύσφιξη και λεύκανση, ώστε, στην ουσία, να εμπλουτίζει τη σύνθεση κάθε κρέμας που ήδη χρησιμοποιείτε, με επιπλέον δράσεις. Εκτός από αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνθεση τους ενισχύει την αφομοίωση των δραστικών και την απόκριση του δέρματος και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

Τέσσερις σταγόνες την ημέρα, επί δέκα ημέρες που διαρκεί το περιεχόμενο κάθε αμπούλας, είναι αρκετές για ένα κύκλο θεραπείας. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μακροπρόθεσμο πρωτόκολλο περιποίησης, βάθους 2 ή 3 μηνών σε δεκαήμερους κύκλους, για να πετύχετε ριζική ανανέωση της εικόνας σας και να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένα προβλήματα της επιδερμίδας. Με τιμές που φτάνουν το ανώτερο στα 12 ευρώ, σίγουρα αποτελεί μια value for money επιλογή.

 

Ανακαλύψτε όλα τα booster στα φαρμακεία και δημιουργήστε τη δική σας προσωπική περιποίηση.


Tags: Frezyderm, booster, πρόσωπο, αντιγήρανση