ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Ο οίκος Hermès δημιουργεί τη mini Kelly

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Λίγο μεγαλύτερο από την Kelly Micro και λίγο μικρότερο από την κλασσική Kelly, το νέο μέγεθος είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

    Λίγο μεγαλύτερο από την Kelly Micro και λίγο μικρότερο από την κλασσική Kelly, το νέο μέγεθος είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Ανάμεσα στις μαγικές ικανότητες του οίκου Hermès, είναι και η τάση του να εξελίσσει κλασσικά σχέδια ώστε να μπορεί να συντονιστεί και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο ο γαλλικός οίκος, δημιούργησε ένα νέο μέγεθος της θρυλικής τσάντας Kelly και ''αναγκάζοντας΄΄ τις φαν του για ακόμα μια φορά να μπουν σε σειρά προτεραιότητας.

Λίγο μεγαλύτερo από την Kelly Micro και μικρότερο από την ιστορική Kelly, το νέο μέγεθος είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Παρόλο που μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες για τις οποιές αρχικά σχεδιάστηκε η συγκεκριμένη τσάντα στα 50s -να κρύβει την κοιλίτσα της Grace Kelly όταν ήταν έγκυος- , όμως την λατρεύουμε εξίσου. Άλλωστε οι σύγχρονες κοιλίτσες δεν είναι για να κρύβονται.


Tags: Hermès, τσάντα, Kelly bag