ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Τα πιο κακόγουστα παπούτσια που είδαμε στην εβδομάδα μόδας είναι αυτά

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • O οίκος Balenciaga απογοήτευσε πολλά κορίτσια της μόδας με τα crocs που ανέβασε στο catwalk.

    O οίκος Balenciaga απογοήτευσε πολλά κορίτσια της μόδας με τα crocs που ανέβασε στο catwalk.

Ενώ βρισκόμαστε προς το τέλος των εβδομάδων μόδας και συγκεκριμένα διανύουμε το φινάλε στο Παρίσι, έχουμε σίγουρα δει πολλά μα πάρα πολλά trends, που θα κάνουν την εμφάνισή τους την επόμενη Άνοιξη. Κάποια τα λατρεύουμε κάποια θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω. Στις συλλογές των σχεδιαστών είδαμε πολλά φορέματα, εκκεντρικά σύνολα, τσάντες που θέλουμε να γίνουμε must have και παπούτσια που όλα τα fashion girls θέλουν να αποκτήσουν.

Eίδαμε όμως κάτι που μας τράβηξε την προσοχή και όχι για καλό λόγο. Μιλάμε φυσικά για  τα crocs που είδαμε στη συλλογή του οίκου Balenciaga. Tα συγκεκριμένα παπούτσια τα είδαμε και λίγα χρόνια πριν στην συλλογή του Christopher Kane αφού ήταν ο πρώτος που συνεργάστηκε με το συγκεκριμένο brand.Φέτος λοιπόν, ο Demna Gvasalia φαίνεται πως τα θαυμάζει από άποψη κατασκευής, για αυτό και τα επέλεξε να τα παρουσιάσει σε μια διαφορετική εκδοχή εμπλουτίζοντάς τα μάλιστα με πολύ ψηλό τακούνι και διακοσμητικά στοιχεία με cartoons.

Περιττό βέβαια να πούμε, πως δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο αν τα δούμε φορεμένα από τα διάσημα κορίτσια της μόδας, ενώ αναμένουμε να τα δούμε και σε παρόμοιες εκδοχές στα καταστήματα της ''γρήγορης'' μόδας. Πάντως εμείς δεν πρόκειται να τα ''ψηφίσουμε''. Εσείς;


Tags: Balenciaga, crocs, παπούτσια, Παρίσι, εβδομάδα μόδας

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)