ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Ώρα για αποτοξίνωση


  • Μπείτε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για περισσότερη ενέργεια, απώλεια βάρους, ευεξία και καλή διάθεση, χωρίς στερήσεις και αυστηρές απαγορεύσεις

    Μπείτε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για περισσότερη ενέργεια, απώλεια βάρους, ευεξία και καλή διάθεση, χωρίς στερήσεις και αυστηρές απαγορεύσεις

Λίγες μόνο μέρες αρκούν για να κάνετε restart στον οργανισμό σας από τις παρασπονδίες του καλοκαιριού. Μπείτε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για περισσότερη ενέργεια, απώλεια βάρους, ευεξία και καλή διάθεση, χωρίς στερήσεις και αυστηρές απαγορεύσεις.

Ακόμη ένα καλοκαίρι φτάνει αισίως στο τέλος του, αφήνοντάς σας μια γλυκιά γεύση, αφού η ανανεωμένη σας εμφάνιση και η ενέργειά σας δεν κρύβονται. Όμως, εκτός από αυτά, δεν μπορούν να καμουφλαριστούν ούτε τα παραπανίσια κιλά που σας «χάρισαν» τόσο απολαυστικά τα άφθονα κοκτέιλ και οι νυχτερινές αποδράσεις στα παραθαλάσσια στέκια για φαγητό. Επειδή εμείς, όμως, θέλουμε να κρατήσετε μόνο τα καλά των διακοπών σας, σας προτείνουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, το οποίο θα σας εντάξει με το γάντι στη φιλοσοφία της υγιεινής διατροφής και θα σας απαλλάξει από τα περιττά κιλά και τις τοξίνες. Εκμεταλλευτείτε το!

Γιατί αποτοξίνωση;
Εδώ και μια δεκαετία οι ειδικοί είναι φανατικοί υποστηρικτές της αποτοξίνωσης, προτείνοντας μάλιστα στις γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν το σώμα τους και την ποιότητα του οργανισμού τους να την ακολουθούν, παρά μία στερητική δίαιτα που υπόσχεται να κάνει θαύματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί πως το πρώτο είναι και αντικαταθλιπτικό. «Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρούνται οι συσσωρευμένες τοξίνες στο σώμα μας μέσα από αλλαγές στον τρόπο διατροφής, αλλά και στον τρόπο ζωής μας. Τα διατροφικά προγράμματα αποτοξίνωσης είναι μια ευκαιρία να περιορίσουμε είτε να αποφύγουμε την κατανάλωση ζωικών τροφίμων, ώστε να βελτιώσουμε το λιπιδαιμικό μας προφίλ. Ωστόσο, ακριβώς επειδή αυτές οι τροφές παρέχουν στον οργανισμό πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, η αποτοξίνωση δεν πρέπει να γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα», εξηγούν οι ειδικοί. Η κεντρική ιδέα πίσω από ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης είναι το να απομακρύνετε από το διαιτολόγιό σας τροφές που θεωρούνται «επιβλαβείς» για τον οργανισμό και ταυτόχρονα να αυξήσετε την κατανάλωση τροφών που θεωρούνται ευεργετικές.

Οι πιο δημοφιλείς δίαιτες αποτοξίνωσης περιλαμβάνουν μία-δύο μέρες δίαιτας με χυμούς και τέσσερις-πέντε μέρες δίαιτας με φυτικές τροφές, όπως το ρύζι, τα φρούτα και τα λαχανικά στον ατμό. Οι τροφές που αποκλείονται συνήθως είναι η ζάχαρη, το κόκκινο κρέας, τα άλευρα και τα αυγά.

Τα καλά όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς η διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού βοηθάει σημαντικά και στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το έλκος, η δυσπεψία, οι λιθιάσεις, οι ρευματισμοί, οι αρθρίτιδες, οι εντερικέ και του ήπατος παθήσεις. Επίσης, δρα αποτελεσματικά κατά του άσθματος, των δερματικών παθήσεων της υπέρτασης, των ορμονικών διαταραχών και του άγχους.


Tags: διατροφή, εύκολα, απλά, σπιτικά, γυναικά, συμβουλές, διατροφή, αποτοξίνωση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)