ΟΜΟΡΦΙΑ

Κραγιόν, lip gloss και θρεπτικό balm, όλα σε ένα

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Το Colour Elixir Honey Lacquer της Max Factor έχει όλα όσα επιθυμείτε από ένα κραγιόν

    Το Colour Elixir Honey Lacquer της Max Factor έχει όλα όσα επιθυμείτε από ένα κραγιόν

Mέχρι τώρα, σε ότι αφορούσε τα χείλη μας, έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε κραγιόν, lip gloss και lip balm. Μπορούσαμε να έχουμε σταθερό χρώμα αλλά με κόστος τα ξερά χείλη. Μπορούσαμε να έχουμε ενυδατωμένα χείλη με κάποιο balm, αλλά χωρίς ζωηρό χρώμα. Μπορούσαμε να έχουμε το γυαλιστερό αποτέλεσμα ενός gloss αλλά δίχως διάρκεια και σταθερότητα. Tώρα, πλέον, μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ένα. 

Το Max Factor Colour Elixir Ηoney Lacquer είναι ένα μοναδικό προϊον που μπορεί να χαρίσει ταυτόχρονα το πλούσιο χρώμα ενός κραγιόν με την έντονη λάμψη ενός lip gloss και τα ενυδατικά συστατικά που θρέφουν τα χείλη και δίνουν απαλή αίσθηση ενός lip balm. 

Η Creative Director της Max Factor, Pat McGrath αναφέρει: “Kάποτε έμοιαζε ακατόρθωτο και χρονοβόρο να επιτύχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη. Έπρεπε να δημιουργήσουμε μια λεία υφή με ένα ενυδατικό lip balm, έπειτα να επιτύχουμε μια ομοιόμορφη επιφάνεια και να εφαρμόσουμε πούδρα για ένα βινύλ αποτέλεσμα και έντονο χρώμα. Τώρα, με το Colour Elixir Honey Lacquer, μπορώ να δημιουργήσω το ίδιο αποτέλεσμα στα χείλη μέσα σε λίγα μόλις λεπτά”, συνεχίζει η Pat McGrath. “Τα glossy χείλη χρειάζονται συνεχώς φροντίδα και βελτίωση. Μπορεί το χρώμα να χάσει την έντασή του ή να ξεφύγει πάνω από τη γραμμή των χειλιών σας. Το Colour Elixir Honey Lacquer επιτυγχάνει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε ένα κραγιόν και ένα gloss, προσφέροντας έντονο αποτέλεσμα στα χείλη σας, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ. Είναι ένα έμπιστο, multi-tasking προϊόν”.


Tags: κραγιόν, χείλη, lip gloss, Max Factor