ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα 11 ως 13 Αυγούστου, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Δία

newsroom must


  • Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία

    Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία

Είναι τα καλά σου στοιχεία που αναδύονται από μέσα σου… Αυτά που χαρίζουν στα χείλη σου ένα υπέροχο χαμόγελο, που σε κάνει να ακτινοβολείς και να επηρεάζεις όλο τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σου. Είναι το πλανητικό σκηνικό που σου χαρίζει στιγμές ανεμελιάς, ξενοιασιάς, αλλά και συναισθήματος, κάνοντας το τριήμερο αυτό έντονα ερωτικό! Τα καλά ξεκινούν με το εξάγωνο του Ηλίου με τον Δία την ημέρα της Παρασκευής, που σε προτρέπει σε κάθε είδους δραστηριότητα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία

Και αρχικά είναι αυτή σου η διάθεση που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για βελτίωση σε όλους τους τομείς, μια και πάντα ή… σχεδόν πάντα, η αισιόδοξη ματιά είναι ικανή να δώσει έναυσμα για δράση! Ωστόσο, και κυρίως αν μιλάμε για επαγγελματικά σχέδια ή δράσεις που μπορεί να έχεις υπόψιν σου, καλό είναι να έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο ως προς το πώς θα κινηθείς, αλλά και να είσαι όσο γίνεται πιο λεπτομερής και πιο συγκεκριμένος.

Αν βεβαίως είσαι σε φάση διακοπών, η όψη αυτή είναι ό,τι χρειάζεσαι για να περάσεις καλά και να ξεφύγεις τελείως από τους συνηθισμένους σου ρυθμούς, να το ρίξεις έξω για τα καλά!

Βεβαίως, για τους ΚριούςΛέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα είναι μια στιγμή που η ‘‘τύχη’’ μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα… εκτάκτως και να σας ενισχύσει όπου εκείνη νομίζει… Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έρχονται, με σύνεση και έχοντας στο μυαλό σας πως χρειάζεται να τις χειριστείτε κατάλληλα για να ωφεληθείτε!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ, μια και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δίνει στο τριήμερο αυτό ένα άκρως ερωτικό χρώμα, αφού η συνάντησή της με τον Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για την… έκρηξη των συναισθημάτων! Είναι η ανάγκη που δημιουργείται μέσα σου, για να νοιώσεις εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που σου ανοίγουν την ψυχή και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να τα μοιραστείς με τον αγαπημένο/η σου!

Το κλίμα είναι ιδανικό για παραλίες, καλοκαιρινούς έρωτες στο ηλιοβασίλεμα, και ό,τι φωτίζει την καρδιά σου και σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός!

Φυσικά και γίνεσαι ευσυγκίνητος, πιο συμπονετικός, και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να βελτιωθούν πολύ οι σχέσεις με τους γύρω σου.

Η φαντασία σου επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να συλλάβεις μια μοναδική έμπνευση… Κυρίως αν ανήκεις στον καλλιτεχνικό χώρο, μπορεί να πετύχεις την σύλληψη του επόμενου έργου σου! Μπορείς επίσης να εμπνευστείς και από την τέχνη, να παρακολουθήσεις μια ωραία παράσταση, που θα γεμίσει την ψυχή σου.

Εκείνο που δεν πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις συγκεκριμένα σχέδια και απαιτήσεις ή προσδοκίες, γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Επίσης, δώσε χώρο και χρόνο στις νέες γνωριμίες, όσο ιδανικές και αν φαίνονται, γιατί κάτω από το πρίσμα αυτής της όψης όλα δείχνουν μαγικά, παρακάτω όμως μπορει να… καταλάβεις τη διαφορά!

Ζήσε το παραμύθι σου, μα να θυμάσαι πως μπορεί να είναι μόνο παραμύθι!

Και κυρίως αν ανήκεις στους ΚαρκίνουςΣκορπιούς και Ιχθύες, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες προσφέρονται για συναισθηματικά ανοίγματα, νέες γνωριμίες και συγκινήσεις. Προσφέρονται και για την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, όμως το νου σου, παρακάτω έχει και συνέχεια, που δεν είναι σίγουρο πως θα σου αρέσει! Ωστόσο, ζήσε το και απόλαυσέ το!

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία

Την ημέρα της Κυριακής ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας τους γνωστούς πονοκεφάλους της ασυνεννοησίας και των παρεξηγήσεων. Για το επόμενο διάστημα αποφεύγουμε οριστικές αποφάσεις και επανεξετάζουμε κάθε κίνηση λάθος ή παράλειψη, προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. 

Πηγή: myastro.gr


Tags: Ήλιος, ζώδια, εξάγωνο, προαβλέψεις, Δία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)