ΟΜΟΡΦΙΑ

Charlotte Tilbury:12 νέα κραγιόν εμπνευσμένα απο celebrities

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Δείτε εδώ τα χρώματα απο την συλλογή

    Δείτε εδώ τα χρώματα απο την συλλογή

Δώδεκα νέα κραγιόν δημιούργησε το αγαπημένο brand όλων των celebrities,Charlotte Tilbury εμπνευσμένα από τις αγαπημένες μας celebrities. 'Ένα brand που λατρεύουν όλες οι celebrities και στηρίζουν συνεχώς αφού το επιλέγουν για όλες τις glam εμφανίσεις τους.

Η Kate Moss και η Amal Clooney επέλεξαν το brand αυτό στον γάμο τους. Γι' αυτό ο οίκος δημιούργησε αυτή την συλλογή και την ονόμασε με τα ονόματα των αγαπημένων μας stars. Kim, Salma Hayek, Cindy Crawford είναι στην λίστα καθώς και τα τέσσερα επιπλέον χρώματα, Nude Kate (Kate Moss), Penelope Pink (Penélope Cruz), Sexy Sienna (Sienna Miller) και η απόχρωση Very Victoria (Victoria Beckham).

Πολύ σημαντικό είναι πως με κάθε αγορά του συγκεκριμένου κραγιόν τους πρώτου δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του 2 δολάρια από την αγορά του θα δίνονται στο παγκόσμιο  ίδρυμα "Women for Women" που βοηθάει γυναίκες που έχουν υποστεί δεινά από τον πόλεμο.

Τα κραγιόν θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα που διαθέτουν Charlotte Tilbury αλλά και online μετά τις 29 Ιουνίου.


Tags: Charlotte Tilbury, κραγιόν νέα χρώματα, ομορφιά, χείλη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)