ΟΜΟΡΦΙΑ

5 ματ κραγιόν για μεγάλη διάρκεια

Δέσποινα Ισοπούλου


 • Twist Lipstick Matte, Korres. Eνυδατώνει, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και χαρίζει γεμάτο χρώμα, με διάρκεια.

  Twist Lipstick Matte, Korres. Eνυδατώνει, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και χαρίζει γεμάτο χρώμα, με διάρκεια.

 • HD Lip Tint Matte 35, Inglot. Απόλυτη κάλυψη με μεταξένιο, ματ αποτέλεσμα που δεν επιτρέπει τη μεταφορά του χρώματος και παραμένει αναλοίωτο.

  HD Lip Tint Matte 35, Inglot. Απόλυτη κάλυψη με μεταξένιο, ματ αποτέλεσμα που δεν επιτρέπει τη μεταφορά του χρώματος και παραμένει αναλοίωτο.

 • To Rouge Allure Ink, Matte Liquid Lip Colour της Chanel έχει απαλή υφή που γλιστράει σαν ένα gloss και καταλήγει με βελούδινο, ματ φινίρισμα. Εδώ η απόχρωση 140 Amoureux.

  To Rouge Allure Ink, Matte Liquid Lip Colour της Chanel έχει απαλή υφή που γλιστράει σαν ένα gloss και καταλήγει με βελούδινο, ματ φινίρισμα. Εδώ η απόχρωση 140 Amoureux.

 • Το Creamy Matte Lip Colour της Bobbi Brown υπόσχεται αποτέλεσμα που διαρκεί σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, από ανοιχτά nude μέχρι έντονα μπορντό. Eδώ η έντονη ροζ απόχρωση Hot.

  Το Creamy Matte Lip Colour της Bobbi Brown υπόσχεται αποτέλεσμα που διαρκεί σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, από ανοιχτά nude μέχρι έντονα μπορντό. Eδώ η έντονη ροζ απόχρωση Hot.

 • Το Retro Matte Liquid Lip Colour είναι βελούδινο υγρό χρώμα, που στη συνέχεια σταθεροποιείται για ματ φινίρισμα. Εδώ η απόχρωση Dance with Me.

  Το Retro Matte Liquid Lip Colour είναι βελούδινο υγρό χρώμα, που στη συνέχεια σταθεροποιείται για ματ φινίρισμα. Εδώ η απόχρωση Dance with Me.

Αγαπάμε τα ζουμερά, γυαλιστερά χείλη αλλά το glossy αποτέλεσμα συχνά δεν έχει διάρκεια και χρειάζεται ή τακτική ανανέωση ή διόρθωση, καθώς η γραμμή των χειλιών μουτζουρώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Είτε ανήκετε ήδη στο fan club των ματ κραγιόν, είτε δεν τους είχατε δώσει μέχρι τώρα μια ευκαιρία, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα ματ lip colours της αγοράς, για αποτέλεσμα με έντονο χρώμα και διάρκεια.

Οι νέες φόρμουλες έχουν σύνθεση που δεν ξεραίνουν τα χείλη, αλλά για καλύτερη ενυδάτωση μπορείτε να περνάτε πρώτα μια στρώση lip balm και έπειτα να συνεχίζετε κανονικά με το κραγιόν σας. 


Tags: κραγιόν, χείλη, καλύτερη αγορά, μακιγιάζ, ματ κραγιόν

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)