ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

The ''butt'' trend: Τα μεγάλα οπίσθια είναι εμμονή

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Οι superstars των φετινών βραβείων VMA τραγουδούν επιδεικνύοντας τα διάσημα οπίσθιά τους.

    Οι superstars των φετινών βραβείων VMA τραγουδούν επιδεικνύοντας τα διάσημα οπίσθιά τους.

  • Kim Kardashian και Jen Selter ξεσηκώνουν το Instagram με τα τεράστια οπίσθιά τους.

    Kim Kardashian και Jen Selter ξεσηκώνουν το Instagram με τα τεράστια οπίσθιά τους.

  • H JLo στα Grammy το 2000 και η Pippa Middleton στον πριγκιπικό γάμο.

    H JLo στα Grammy το 2000 και η Pippa Middleton στον πριγκιπικό γάμο.

Ο φωτογράφος μόδας Mario Testino φωτογραφίζει τα διάσημα οπίσθια της Kim Kardashian και το Instagram παίρνει φωτιά, η Nicki MInaj ανεβαίνει στη σκηνή των VMAs επιδεικνύοντας τον τεράστιο πισινό της και τραγουδώντας ''Oh my gosh, look at her butt / look at her butt / look at her butt'', ενώ λίγο αργότερα η JLo ερμηνεύει τη νέα της επιτυχία 'Booty' με την Iggy Azalea να ραπάρει πάνω στο κομμάτι τους στίχους ''Την τελευταία φορά που ο κόσμος είδε ένα τόσο καλό πισινό ήταν της Jenny from the block'' υπενθυμίζοντάς μας ποιά είναι η ιέρεια των μεγάλων οπισθίων.

Είναι η μόδα των μεγάλων οπισθίων που ξεκίνησε η JLo 10 το 2000 όταν εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy με εκείνο το διάφανο Versace φόρεμα που τόνιζε τα οπίσθιά της. Από τότε η Jenny from the block, έγινε διάσημη ως η λατίνα με τα σέξι οπίσθια και αντικείμενο μόχθου από κάθε γυναίκα αυτού του πλανήτη. Δεκατέσσερα χρόνια μετά όλο και περισσότερες γυναίκες τρέχουν όχι μόνο στα γυμναστήρια για squats αλλά και στους πλαστικούς χειρουργούς για εμφυτεύματα, ζητώντας τον πισινό της Kim, της Beyoncé ακόμα και αυτόν της Pippa Middleton. Και το καλύτερο; Δεν διστάζουν να ανεβάζουν στα social media belfies (butt selfie) προκειμένου να συγκεντρώσουν likes για το ''επίτευγμά'' τους.

Ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο αν αυτές οι διάσημες κυρίες γεννήθηκαν έτσι ή απέκτησαν αυτά τα οπίσθια με την βοήθεια των γιατρών τους. Η personal trainer της Madonna, Nicole Winhoffer, αναφέρει πως ''Είναι αδύνατο κάποιος να αλλάξει εντελώς το σχήμα και το μέγεθος του πισινού του. Το ζητούμενο είναι να αναμορφώσεις τον πισινό σου γυμνάζοντας διαφορετικά σημεία και δουλεύοντας με τον σωστό γυμναστή'', ενώ πολλοί γιατροί υποστηρίζουν ότι μπορείς να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα όσον αφορά την μορφή των οπισθίων με τα squats και την γυμναστική, όμως δεν μπορεί να είναι το ίδιο με τα αποτελέσματα της πλαστικής χειρουργικής.

Ένα είναι το σίγουρο πάντως. Το μήνυμα της ποπ κουλτούρας αυτή τη στιγμή είναι ότι ο πισινός -φτιαχτός ή μη- μπορεί να γίνει το πιο ισχυρό γυναικείο όπλο. Δεν είναι τυχαίο που η Beyoncé συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις 100 πιο ισχυρές celebrities του πλανήτη με την περιουσία της σύμφωνα με το Forbes να αγγίζει τα 115 εκατομμύρια δολάρια, η Kim Kardashian West να βρίσκεται και αυτή στην λίστα Forbes Top 100 με περιουσία που να ανέρχεται στα 28 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Iggy Azalea να είναι η μοναδική καλλιτέχνης από την εποχή των Beatles που κατάφερε οι δίσκοι της να βρίσκονται ταυτόχρονα στο νούμερο ένα και δύο των πωλήσεων στην Αμερική.


Tags: οπίσθια, τάση, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, celebs, μόδα.

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)