ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Ονειρευόμουν, πίστεψα και τα κατάφερα

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η Cambridge μας διδάσκει 'Dream, Believe Achieve' - και είναι αλήθεια!

    Η Cambridge μας διδάσκει 'Dream, Believe Achieve' - και είναι αλήθεια!

Ονομάζομαι Άντρια Ζίττη, είμαι 25 χρονών, νηπιαγωγός και στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω επίσης τον  κλόουν σε παιδικά πάρτι!

Να σας πω την αλήθεια ακόμα και πριν που ήμουν παχουλή είχα αρκετή αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου. Έφθασα όμως σε ένα σημείο που ήθελα να χάσω βάρος πρώτα για λόγους υγείας…  με άγχωνε αρκετά πώς θα επηρεαστεί η υγεία μου στο μέλλον με τη συνεχή άνοδο του βάρους μου. Ήθελα όμως να  απολαμβάνω και πράγματα που δεν μπορούσα πριν…Είμαι νηπιαγωγός και δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να φροντίζω μικρά παιδιά με αυτό το επιπλέον βάρους που είχα. Τώρα η καθημερινή μου εργασία, μου είναι μια ευχάριστη εμπειρία!

Άρχισα το πρόγραμμα διατροφής Cambridge τον Μάρτη του 2013, αφού είχα χάσει την υπομονή μου και θέλοντας να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Είχα δοκιμάσει πολλές άλλες δίαιτες και μεθόδους για χάσιμο βάρους χάνοντας όμως μέχρι 10 κιλά και όχι παραπάνω. Με το πρόγραμμα της Cambridge κατάφερα να χάσω 30 κιλά!

Η σύμβουλος μου, κυρία Δώρα Σεργίδου έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να φθάσω στο στόχο μου! Η όλη εμπειρία ήταν πολύ πιο εύκολη για μένα με τη σύμβουλο μου δίπλα μου, μου έδινε πολλή υπομονή και θέληση να συνεχίσω. Στάθηκε δίπλα μου από την αρχή, και με ανέβαζε κάθε φορά που έπεφτα, συμβουλεύοντας με συνεχώς και δίνοντάς μου δύναμη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα! Η σύμβουλος μου, όχι μόνο με βοήθησε να χάσω το περιττό βάρος μου, αλλά μου έδειξε τον σωστό τρόπο να αλλάξω τις κακές διατροφικές μου συνήθειες, ακολουθώντας τα στάδια σταθεροποίησης και συντήρησης της Cambridge Weight Plan.

Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς με την έννοια ότι τώρα μπορώ και φοράω αυτά που θέλω χωρίς επιφυλάξεις και δισταγμούς, να νιώθω πιο υγιής και χαρούμενη.  Η αυτοπεποίθηση μου έχει ανέβει ακόμη πιο ψηλά και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Η καθημερινότητα, η διατροφή μου και ο τρόπος ζωής μου έχουν διαφοροποιηθεί, ενώ επίσης η καθημερινή ενασχόληση μου με τα παιδιά έχει γίνει πιο ευχάριστη. Συστήνω ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα Cambridge, αφού είναι γεγονός ότι μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας!

Η Cambridge μας διδάσκει 'Dream, Believe Achieve' - και είναι αλήθεια!


Tags: Cambridge, 'Dream, Believe Achieve' , διατροφή

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)