ΟΜΟΡΦΙΑ

Για μια υπέροχη επιδερμίδα

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Το Χαβιάρι συνδυάζεται με τα Ceramides για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα

    Το Χαβιάρι συνδυάζεται με τα Ceramides για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα

Καθημερινά, ο χρόνος γίνεται όλο και πιο περιορισμένος, ενώ οι ανάγκες αυξάνονται.

Παρόλο που καλείστε να αντεπεξέλθετε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, μεγαλώνοντας μαθαίνετε να συνδυάζετε τις διαφορετικές σας υποχρεώσεις και να αποδίδετε καλύτερα.

Ωστόσο το αντίθετο συμβαίνει με το δέρμα σας όσο μεγαλώνει. Το ώριμο δέρμα έχει πιο αργή διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας. Ο λιπιδικός ιστός που προστατεύει το δέρμα γίνεται πιο λεπτός και η μικρο-κυκλοφορία γίνεται πιο αργή.

Η bioten δημιούργησε τη νέα σειρά SKIN REPAIR, ένα προηγμένο αντιρυτιδικό και συσφικτικό σύστημα περιποίησης προσώπου, βασισμένο σε προηγμένες κλινικές μελέτες και στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης.

Αυτή η σειρά προϊόντων περιέχει έναν συνδυασμό συστατικών που ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις της κοσμετολογίας βοηθώντας στην αποκατάσταση της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος και μειώνει τις βαθιές ρυτίδες.

Το Χαβιάρι συνδυάζεται με τα Ceramides για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα εναντίον της γήρανσης και της απώλειας της σύσφιξης.

Όλα τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα ενεργών φυσικών συστατικών, είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens και paraffin.

Η σειρά αποτελείται από την αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ημέρας SPF 15, αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα νύχτας και αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ματιών.


Tags: Χαβιάρι, επιδερμίδα, αποτελεσματικότητα, bioten, skin repair

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)