FOOD & DRINK

Οpen air café στο κέντρο

Οpen air café στο κέντρο

Ό,τι κι εάν κάνει ο καιρός, το καλοκαίρι έρχεται και δεν υπάρχει καλύτερο από τα τραπεζάκια έξω για να μαζέψεις ζέστη στη λιακάδα ή δροσιά όσο πέφτει ο ήλιος! Τα οpen air café του downtown που σε τραβούν να αφήσεις το σπίτι…

Τα νέα ιταλικά-Αmore nuova

Τα νέα ιταλικά-Αmore nuova

Πάντα ήμασταν λάτρεις της ιταλικής αλλά φέτος είναι πλέον δεδομενο ότι περνάμε την πιο ιταλική χρονιά με οpening που διαδέχονται το ένα το άλλο και μας αρέσουν πολύ. Τα νέα ιταλικά του άστεος…

Βurger Fest 2017: είστε έτοιμοι για μαραθώνιο μπέργκερ;
  • σχολιάστε

Βurger Fest 2017: είστε έτοιμοι για μαραθώνιο μπέργκερ;

Η γιορτή του μπέργκερ που συγκέντρωσε σε τρεις μόλις ημέρες πέρσι πάνω από 40.000 επισκέπτες στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, μεταφέρεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Athens Fine Drinking by World Class: ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση!
  • σχολιάστε

Athens Fine Drinking by World Class: ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση!

Το Αthens Fine Drinking by World Class επιστρέφει δεύτερη χρονιά, 18 με 21 Μαΐου, στο Παλαιό και Μικρό Χρηματιστήριο για ένα ταξίδι στον κόσμο των perfect serves.

Ελληνική δημιουργική κουζίνα: η χρυσή δεκάδα

Ελληνική δημιουργική κουζίνα: η χρυσή δεκάδα

Πριν μια δεκαετία η ελληνική δημιουργική κουζίνα ανακάλυπτε τις μοριακές τεχνικές του Ferran Adria αποδομώντας την παράδοση. Σήμερα μετουσιώνει την παράδοση σε κάτι πραγματικά μοντέρνο και ουσιαστικό, επαναφέροντας τις χαμένες γεύσεις και αποδεικνύοντας ότι έχει γερές βάσεις. Τα εστιατόρια όπου γράφεται το μέλλον…

Εspresso, πέντε και καλά!

Εspresso, πέντε και καλά!

Specialty καφέδες από μικρούς παραγωγούς, ποικιλίες με ιδιαιτερότητες, σωστό καβούρντισμα και ιδανικές αναλογίες. Πέντε espresso bars που μπορείς να πιείς ένα καλό εσπρέσο…

10+1 λόγοι για να κατεβείς Πειραιά

10+1 λόγοι για να κατεβείς Πειραιά

Μικρολίμανο, Τρούμπα, Χατζηκυριάκειο, ψηφίζουμε Πειραιά δαγκωτό… Ο Πειραιάς έχει μια γοητεία μοναδική και ανεξάρτητη από trends και μόδες . Και μας αρέσει,

Eνα και καλό: οι σπεσιαλιτέ των ζαχαροπλαστείων

Eνα και καλό: οι σπεσιαλιτέ των ζαχαροπλαστείων

Μακαρόν στο Lonis, νεγράκια στον Τάσο και μπαμπάδες στο Ρίο. Μικρά, μεγάλα, γλυκά μυστικά της πόλης!

Τα βιολογικά-από το bio μποστάνι στο πιάτο

Τα βιολογικά-από το bio μποστάνι στο πιάτο

Πέρασαν κι αυτά την κρίση τους, αλλά τελευταία αυξάνονται και πληθύνονται τα εστιατόρια και μπακάλικα που επιστρέφουν στα βιολογικά. Τα σημεία που μπορείς να βρεις εγγυημένα biο, σε τιμές για όλους…

Τα outsiders σε γειτονιές που δεν πας

Τα outsiders σε γειτονιές που δεν πας

Δεν είναι πιάτσα, δεν συχνάζεις, δεν πας για βόλτα αλλά έχουν ορισμένα μαγαζιά που σε τραβούν ακόμα και αν η περιοχή δεν είναι το στυλ σου. Και αυτό τελικά σημαίνει επιτυχία…

Παγωτό made in summer

Παγωτό made in summer

Το καλοκαίρι δεν έχει έρθει ακόμα αλλά οι βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων γέμισαν και ως γνωστό, το πρώτο παγωτό της χρονιάς είναι το καλύτερο. Ειδικά τα ανοιξιάτικα βράδια με τις βόλτες στην πόλη με ένα χωνάκι στο χέρι.

Ουζερί στο κέντρο. Ανοιξιάτικα hangouts

Ουζερί στο κέντρο. Ανοιξιάτικα hangouts

Το τραβάει το ούζο η άνοιξη. Και μπορεί να μην είσαι στο νησί να αναπνεύεις το αεράκι της θάλασσας αλλά υπάρχουν ωραία στέκια στην Πλάκα και το Κολωνάκι για να αράξεις με φίλους και να μυρίσεις τις ανθισμένες νερατζιές.

Previous1  2  3  4  5  6  7  8Νext