Δημοφιλής είδηση: 6 looks που θα θες ν' αντιγράψεις μέχρι το τέλος ...
Φοράμε: Τζιν με πέρλες
|
Απρίλιος 19, 2017
Μπορεί από πολλούς η σοκολάτα να θεωρείται wine killer αλλά μπορείτε να φανταστείτε πιο φίνο δώρο από ένα κουτί εξαιρετικές σοκολάτες μαζί με ένα κρασί που ταιριάζει με αυτές;
Κι όμως! H Nespresso λάνσαρε μια σειρά ποικιλιών χωρίς καφεΐνη που απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ που θέλουν να απολαύσουν τον χαρακτήρα και το άρωμα της αγαπημένης τους εκλεκτής ποικιλίας, χωρίς καφεΐνη.
Ο Dario Cecchini , ο διασημότερος χασάπης της Τοσκάνης, που είχε έρθει πρόσφατα στο Vezene και μάγεψε τους Αθηναίους, είναι ένας απίθανος τύπος. Προσωπικά τον είχα γνωρίζει 10 χρόνια πριν, τότε που μέσα στο χασάπικο υπό τους ήχους της όπερας, απήγγειλε Divina Comedia και εγώ έφυγα ερωτευμένη με το μπρίο του αλλά και τις φιορεντίνες του !
Όταν η Η Klara Glowczewska , Editor in Chief του αμερικάνικου περιοδικού Condé Nast Traveler, μου μίλησε για ταξίδι...
Λίγοι άνθρωποι έχουν ζήσει μια ζωή τόσο πλούσια σε ταξίδια και εμπειρίες όσο η Μάγια Τσόκλη. Δημοσιογράφος, ταξιδευτής, πολιτικός για ένα φεγγάρι, πρόσφατα επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, την Τήνο και δημιούργησε την μικροζυθοποιεία ΝΗΣΟΣ. Μαζί και ένα υπέροχο free press! Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε περί ταξιδίων, εμπειριών και….ζύθων!
Η Ντένη Καλλιβωκά ανακαλύπτει το δικό της πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από ένα βουνό καμένες κρέπες, ένα φιλί κάτω από το «ου» και ένα πρωινό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο του χρόνου.
Τηλεοπτική σεφ, συγγραφέας μαγειρικών βιβλίων, ιδιοκτήτρια ελληνικών εστιατορίων και ντελικατέσεν στο Παρίσι. Η συνέντευξη μαζί της απολαυστική! Σαν κουβέντα με μια παλιά φίλη, γεμάτη αλήθειες για την ζωή και την γεύση.
O παραδοσιακός μας καφές έχει μοναδική γεύση και μοναδική τελετουργία. Αλλά έχει και ιστορία, φιλοσοφία και μυστικά.
Γράφοντας για την Κωνσταντινούπολη με έπιασε νοσταλγική διάθεση για την κουζίνα της Πόλης.
Μια γυναίκα μεγαλωμένη από μια αστική οικογένεια, ταξιδεμένη από μικρή, εσώκλειστη στο Αρσάκειο, που έγινε δεινή καριερίστα στο χώρο του Marketing και ξαφνικά στα 40 τα άφησε όλα για να εγκατασταθεί στην Άνδρο και να φτιάξει το Στου Ζοζέφ, ένα εστιατόριο ξεχωριστό σε όλο το νησί, όπου μαγειρεύει η ίδια.
Η Ντένη Καλλιβωκά συζητά με τον guru των κριτών του Worldclass, για τι άλλο: Κοκτέιλ
Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του καινούργιου θεματικού του Worldclass, με θέμα αισθήσεις και πως αυτές μπορούν να μετατρέψουν τον γεύση σε εμπειρία θυμήθηκα μια συνέντευξη που είχα πάρει από τον πρωτοπόρο και κορυφαίο σε αυτό που όλοι ονομάζουμε μοριακή κουζίνα, τον Ferran Adria
11:16
10:45
10:32
09:53
09:46
09:38