kallivoka blog
Η Ντένη Καλλιβωκά , με κριτική ματιά, στο Yoleni’s

Η Ντένη Καλλιβωκά , με κριτική ματιά, στο Yoleni’s

Αγαπώ την αγορά μου
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

Αγαπώ την αγορά μου

Μια εξαιρετική διεθνής πρωτοβουλία που τονίζει την σημασία της λαϊκής της κάθε γειτονιάς. Της γειτονιάς μας! Στην Αθήνα στην αγορά του Ρέντη με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Καλλίδη

Ένα κορυφαίο φεστιβάλ για τις παγκόσμιες τάσεις του bartending
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

Ένα κορυφαίο φεστιβάλ για τις παγκόσμιες τάσεις του bartending

Κλείστε έγκαιρα θέση στα workshops του Alchemists' Flavour Festival, ενός μοναδικού φεστιβάλ που φέρνει στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της καινοτομίας και του bartending.

The Clumsies:Ένα πολύ 'σοβαρό' μπαρ
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

The Clumsies:Ένα πολύ 'σοβαρό' μπαρ

Ένα μπαρ από αυτά που θα μπορούσαν να βρίσκονται οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι το νέο talk of the town της πόλης.

10+1 προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

10+1 προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το Πάσχα στην Αθήνα μπορεί να είναι πολύ όμορφο όταν είναι καλά προγραμματισμένο. Περπατήστε στην Πλάκα, στην Αρεοπαγίτου, στο Θησείο, ακολουθήστε επιτάφιο κάτω από την σκιά της Ακρόπολης ή δοκιμάστε μαγειρίτσα στην αγορά, και σουβλιστό αρνί στο κέντρο της πόλης.

Όταν το ουίσκι dinner γίνεται συμπόσιο
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

Όταν το ουίσκι dinner γίνεται συμπόσιο

Ο Έλληνας σεφ Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™

 Ο Μπακαλιάρος του Ευαγγελισμού
  • σχολιάστε

Ο Μπακαλιάρος του Ευαγγελισμού

Το ψάρι των φτωχών, το παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής οικογένειας την ημέρα του Ευαγγελισμού, έχει ιστορία και μυστικά.

H «φυσική» κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι
  • σχολιάστε

H «φυσική» κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι

Ο γνωστός σεφ Έκτορ Μποτρίνι, μεγάλος νικητής των Χρυσών Σκούφων 2014 σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Goût de Good France
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

Goût de Good France

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, 1 300 δείπνα « γαλλικού τύπου » θα προταθούν σε εστιατόρια και πρεσβείες 150 χωρών στις 5 ηπείρους.

Food pairing με κοκτέιλ
  • σχολιάστε

Food pairing με κοκτέιλ

Ένα workshop - μύηση στην τέχνη του Food Pairing με τα κοκτέιλ από τον Gegam Kazarian, επίσημο επιστημονικό συνεργάτη της Foodpairing®

Όταν ο Αύγουστος Κορτώ, μίλησε στους bartender
  • σχολιάστε

Όταν ο Αύγουστος Κορτώ, μίλησε στους bartender

Η γεμάτη ευαισθησία ματιά του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ σε ένα κείμενο για το ποτό και τους bartender, όπως διαβάστηκε από τον ίδιο χθες, στα πλαίσια της παρουσίασης του 2ου Burst του Worldclass 2015. Ένα υπέροχο δοκίμιο που πρέπει να διαβάσει όποιος αγαπά το ποτό.

Ένας πρέσβης του κονιάκ
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

Ένας πρέσβης του κονιάκ

Ο Alexandre Quintin είναι ο international ambassador του οίκου Rémy Martin, ενός από τους σημαντικότερους παραγωγούς κονιάκ στην Γαλλία με ιστορία 250 ετών! Συναντηθήκαμε στην Αθήνα και τον ρώτησα όλα όσα είχα στο μυαλό μου σχετικά με τον βασιλιά των αποσταγμάτων, το κονιάκ και τον οίκο Remy Martin.

Γλυκές αλχημείες
  • σχολιάστε
  • φωτογραφίες

Γλυκές αλχημείες

Κουβεντιάζοντας με τον Στέλιο Παρλιάρο, τον σπουδαίο σεφ πατισιέ που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο του γλυκού στην Ελλάδα.

Previous1  2  3  4  5  6  7  8Νext